Kaikkiin kohteisiin
Poista tilini
Kun poistat tilisi, se poistetaan pysyvästi, eikä poistoa voi perua.
- Tilisi poistetaan, ja sinut kirjataan ulos kaikilta laitteilta.
- Suosikkisi, hakuvahtisi sekä ilmoitus- ja kielivalintasi poistetaan, samoin tiliin liitetyt sovellusasennukset.
- Ostamiasi kohderaportteja ei voi enää avata.
- Ostojesi kuitit säilytetään ilman nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi, koska kirjanpito on lain mukaan säilytettävä.
- Ostamasi nostot jatkuvat kohteissa loppuun asti.
Tietokannan varmuuskopiot poistetaan 30 päivän kuluttua. Lue lisää tietosuojaselosteesta.